Postări populare

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Anularea Permisiunilor/Eliminarea Drepturilor Legale Ale Demonilor


AT
Anularea Permisiunilor/Eliminarea Drepturilor Legale Ale Demonilor

Nota: Poti completa acest document direct pe calculator sau poti printa acest document / exista si spatii goale in care sa scrii – cum este mai usor/eficient pentru tine.

• Pacate
Recunoasterea faptului ca ne-am nascut in pacat este esentiala pentru purificarea noastra completa. (Suntem sfinti in inima noastra pentru ca Iisus a murit pentru toate pacatele noastre si le-a spalat pe toate prin sangele Sau si in felul acesta ne-a restaurat la cum era inainte ca oamenii sa cada in pacat – dar ca ne-am nascut in lume care este condusa de constienta pacatului si care aduce pacatul din afara inspre noi, in asa fel incat credem ca noi suntem pacatosii.) Asadar este vorba de recunoasterea a pacatelor lumii/carnii care le-ai luat asupra ta constient sau inconstient si in care ai trait pana acum.

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi Toate pacatele care sunt in inima si in mintea mea pentru ca vreau sa ma lepad de toate, vreau sa ma golesc de mine si sa ma umplu de Tine.
Spatiu pentru raspunsuri:


Experientieaza Spiritul Vietii in Iisus Hristos

1.      Tata, puterea de a depasi pacatul ___________________ este in Tine, Cel care traiesti in mine.

2.      Ma lepad de la a incerca sa depasesc pacatul prin efortul meu, si imbratisez puterea Sfantului Duh care curge in mine.

            3.  Iisus Hristos, eliberez fluxul puterii Duhului Sfant prin mine, pentru a depasi complet pacatul _______________


Rugaciunea efectiva

1. Marturisesc si ma lepad de pacatul stramosilor mei, al parintilor mei si al meu de ________________________________________, si de mania si resentimentul impotriva Ta, Tata, pentru ca ai lasat sa se petreaca acest lucru in viata mea.

2. Iert si eliberez stramosii mei pentru ca au transmis pacatul _________________________ (precizeaza specific) si pentru blestemele rezultate din acesta. Iti cer Tie sa ma ierti, si primesc iertarea Ta. Ma iert pentru ca am participat in acest pacat.

3. Pun crucea lui Hristos intre stramosii mei si mine si intre acest pacat si mine, ca un copil in pantecele mamei mele. Comand pacatului de a _____________________ si tuturor blestemelor care il acompaniaza sa se opreasca la Crucea lui Iisus Hristos, si libertatii si eliberarii sa curga in jos din Crucea lui Iisus Hristos in acel pantec de copil. Amin. Iti Multumesc Iisus, Iti Multumesc Tata, Iti Multumesc Duh Sfant.• Iertare
Iertarea este o alegere; sentimentull iertarii vine apoi. Neiertarea este dreptul legal pentru ca spiritele necurate/ amaraciunea/ura/mania/boala sa ramana. Nu inseamna ca spui ca ceea ce ai facut tu/cealalta persoana a fost corect si ca nu poti uita asta, doar ca te elibereaza de amaraciune.
Daca persoana nu este de incredere sau incearca sa te raneasca din nou, tot poti ierta si este cel mai bine sa te rogi pentru salvarea ei – vezi materialele despre cum sa te rogi efficient pentru ceilalti – http://toataviatalatot.com/rugaciuneeficienta .
Este necesar sa ierti si efectele cauzate de durerea originala de asemenea.
Daca ti-am furat masina, este necesar sa ma ierti, si pentru ca nu ai o masina, poate ca nu ai ajuns la serviciu si ai fost dat afara, este necesar sa ma ierti si pentru aceste lucruri de asemenea pentru ca iertarea sa fie completa. Deci este necesar sa ierti si toate efectele. 
Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi toti oamenii pe care am sa-i iert, faptele lor originale pentru care este necesar sa-i iert si efectele venite din acestea pe care este necesar sa le iert de asemenea. Adu-mi aminte tot, pe oricine care m-a ranit, m-a tradat, sau m-a dezamagit, sau a contribuit invreun fel la intrarea durerii si suferintei in viata mea. Vreau sa ma golesc de mine, sa ma golesc de amaraciune si durere si vreau sa ma umplu de Tine Tata, de  iertare, libertate, adevar, pace si iubire.

Spatiu pentru raspunsurile care-ti vin in minte/inima (oamenii/faptele/si efectele produse):

Rugaciunea:

Tata, inteleg ca Tu nu ierti pacatul, dar Tu ierti oamenii care pacatuiesc. Inteleg ca Tu separi pacatele de cei care le marturisesc si se leapada de ele.
Cuvantul Tau confirma ca Iisus a purtat pacatele mele pe cruce si ca El nu le mai tine impotriva mea.
Inteleg de asemenea ca nimeni in afara de Iisus nu merita iertarea pentru ca El singur este fara de pacat si ca Tu ma ierti de pacatele mele cu aceeasi masura cu care eu aleg sa iert pe ceilalti.
(Matei 18) Tu m-ai iertat de o datorie de Miliarde si datorita Iertarii Tale aleg sa iert si eu pe cei care imi datoreaza “doua zeci de lei”.
Aleg sa iert  pe oricine m-a ranit/ tradat/ dezamagit / Marturisesc neiertarea si amaraciunea ca fiind pacat si ma lepad de ea.
(Poti folosi o cutie de servetele. Cutia reprezinta persoana care este necesar sa fie iertata. Servetelul reprezinta pacatul. Scoate pacatul (servetelul) din persoana (cutie) si pune-l pe crucea lui Iisus.)
Tata, Marturisesc si ma lepad de pacatul meu de a nu ierta pe _____________ de _____________________ , si de mania si resentimentul impotriva Ta, Tata, pentru ca ai lasat sa se petreaca acest lucru in viata mea. Ma rog tie sa ma ierti, si primesc iertarea Ta.

Tata, aleg sa iert pe ________________ pentru _______________ . Ce mi-a facut el/ea a fost pacat. Ia acest pacat de pe el/ea si pune-l pe cruce. Si in ziua judecatii, cand stau in fata tronului Tau, nu voi purta nicio acuzatie impotriva lui/ei. Tata, iti cer sa binecuvantezi pe _____________ in numele lui Iisus Hristos.
(Daca iertarea nu este completa adauga: Tata, Eliberez acea durere Tie. Iert si eliberez pe _______________ Tie. Este in continuare gresit ce a/am facut. Aleg sa iert pe __________________, si il/o eliberez Tie. Asez aceasta durere, manie si resentiment pe Altarul Tau, inteleg ca totul a fost curatat, ca totul a fost sters, uitat, pentru a nu mai fi pomenit sau adus aminte niciodata, in numele lui Iisus Hristos Amin. Iti multumesc Tata. Multumesc Iisus, Multumesc Duh Sfant

 • Crederea Minciunilor
Majoritatea demonilor vor fi in viata ta datorita blestemelor stramosesti, neiertare si crederea in minciuni.
Adevarul Te Va ELIBERA! Acesta este inca un motiv imens pentru a citi, studia si memoriza Cuvantul lui Dumnezeu/Biblia.
Aduti aminte ca Iisus Hristos a depasit ispita diavolului citand din scriptura stiind ca Satana manipula interpretarea scripturii pentru a-L tenta.

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog sa-mi dezvalui minciunile demonice pe care le cred despre mine, ceilalti sau despre Tine.
Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog sa-mi dezvalui Adevarul Sfant care anuleaza aceasta minciuna specifica. 

Spatiu pentru raspunsurile pe care ti le dezvaluie Tata:
Minciunile
Adevarurile SfinteMinciunile
Adevarurile Sfinte


Rugaciune:

Tata, marturisesc ca am crezut _________________ (minciuna specifica). Recunosc minciuna si acceptarea ei ca fiind pacat. Iti cer Tie sa ma ierti si primesc Iertarea Ta. Iti multumesc Tata.
Acum aleg sa cred in/sa recunosc Adevarul Sfant _______________ ____________ (care anuleaza acea minciuna). Iti multumesc Tata.
(Daca ai nevoie de gasirea de versete din Biblie pentru a anula minciunile urmatoarele site-uri iti pot fi de folos: http://www.ebible.ro/ | http://www.romanianbible.org/ - aici ai si versiunea audio pentru a o putea asculta pe mp3 player – ipod etc.).


• Vrajitorie / Ocultism
(Table Ouija, Yoga/Kundalini/Ghizi Spirituali, New Age, Horoscope, Rugaciunea la Sfinti (Necromantie), Pacte de Sange, Carti de Tarot, Hipnoza, Societati Secrete, Santeria, Clarvazatori, Magie/Vraj/Jocuri, Voodoo, etc.)

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi orice pacat care vinde din lucrurile oculte si orice permisiune vrajitoreasca.

Spatiu pentru raspunsuri:

Tata, marturisesc si ma lepad de orice si toate legaturile si/sau intelegerile pe care le-am facut cu Satana si cu regatul intunericului.

Ma lepad de orice/toate cuvintele, juramintele, sau dedicarile facute cu Satana sau regatul lui.

In mod specific ma lepad de implicarea mea in ______________, marturisesc practicarea lucrurilor vrajitoresti ca pacat.  

Tata, iarta-ma pentru ca am fost distrat de jocurile, muzica si filmele oculte.

Prin autoritatea si in numele lui Iisus Hristos sparg toate contractele satanice facute impotriva mea.

Ma rog Tie sa ma ierti, si primesc iertarea Ta si Imi dedic viata mea Tie Tata Al Luminii. Amin. Iti multumesc Tata, Iisus si Duh Sfant.• Legaturi de Suflet Nedumnezeiesti

Relatiile sexuale in afara casatoriei sunt numite “Legaturi de suflet nedumnezeiesti”. Devii una cu partenerii/partenerele tai/tale. si este necesar ca aceste legaturi sa fie taiate. (Matei 19:5-6) 
De asemenea legaturile de suflet se creaza si prin relatiile stranse precum acelea de profesor/student, parinte/copil, angator/angajat, si cei mai buni prieteni.
Acestea permit energiei pacatului sa treaca de la o persoana la alta din legatura de suflet care s-a creat. Demonii sunt capabili sa treaca de la om la om datorita legaturii, asadar scopul este sa tai orice legatura de suflet nedumnezeiasca cu altcineva.

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi:

·        Cu cine am avut o legatura dedicata apropriata care a fost nesanatoasa, de dominanta, de control sau manipulativa?

·        Adu-mi aminte de oricine cu care am avut orice relatie sexuala de orice gen.

·        Daca au fost cumva evenimente sexuale in copilaria mea cand eram prea mic(a) sa-mi pot aduce aminte
·        Cand am dat sau am primit sange sau am mancat sange?
Spatiu pentru raspuns:

(Examinaza parinti, persoane care au autoritate, invatatori, pastori/preoti, prieteni apropiati, sot/sotie, rude etc.)

Rugaciune:


1.      Tata, marturisesc relatiile sexuale din afara casatoriei si celalalte legaturi de suflet nedumnezeiesti ca pacat si ma lepad de activitatile pacatoase care le creaza, in numele lui Iisus Hristos.

2.      Marturisesc si ma lepad de pacatul meu de a fi intr-o legatura de suflet nedumnezeiasca cu _______________________ si de durerea si resentimentul meu impotriva Ta, Tata, pentru ca ai lasat asta sa se petreaca in viata mea.

3.      Iert pe _______________ pentru implicarea sa in acest pacat. Iti cer Tie sa ma ierti, si primesc iertarea Ta. Ma iert pentru ca am participat in acest pacat.

4.      Iisus, TAIE aceasta legatura de suflet nedumnezeiasca dintre ________________ si mine si restaureaza-mi portiunile sparte sau frante ale sufletului meu. Adu-mi inapoi partile din mine care au fost date lui/ei. Refuz partile sufletesti ale lui/ei care au venit in mine. Te rog restaureaza-le lui/ei. Iisus, distruge orice a venit in mine prin aceasta legatura de suflet nedumnezeiasca, si, Iisus, adu-mi inapoi tot ceea ce a fost Dumnezeiesc care a fost furat de la mine.

5.      Aleg puritatea (daca este vorba de relatie sexuala – Aleg monogamia in casatorie.) Aleg sa fiu liber(a), in numele lui Iisus Hristos. Amin. Iti multumesc Iisus. Iti multumesc Tata. Iti Multumesc Duh Sfant.• Blestemele Generationale si Religiile False
Blestemele generationale sunt transmise pana la a treia sau a patra generatie (Deut 5:9).  Daca pacatul trece nemarturisit si este perpetuat, atunci blestemul continua in jos pe linia de sange.
Poate fi spart de deasupra vietii tale si deasupra oricarui copil/nepot etc.. din liniile de sange viitoare daca nu ai copii la momentul marturisirii si spargerii blestemului.
Daca ai copii sau nepoti si nu mai ai parinti, atunci tu ai majoritatea blestemelor demonice. Cand parintii tai au murit majoritatea blestemelor lor au venit la tine. 
De aceea de obicei simti mult mai multa tulburare sau adictii severe dupa ce un parinte a murit. Dupa ce il spargi, putem chema inapoi demonii din copii tai daca nu sunt inca la varsta responsabilitatii.(demonii se sparg in mai multe “bucati”/acelasi demon se multiplica si se duce mai departe in linia geneologica). 
Daca sunt la varsta responsabilitatii, atunci copii vor sparge blestemul de deasupra lor. De indata ce blestemul a fost spart si stai dedicat(a) lui Dumnezeu, nu se va mai intoarce la tine.

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi orice religie falsa sau pacat de-al paritilor si stramosilor mei:

Spatiu pentru raspunsuri:
Rugaciune:

Tata, datorita relatiei mele cu Tine/ prin fiul Tau Iisus Hristos/ marturisesc si ma lepad de toate asocierile de inchinat la demoni/ religii pagane/ deitati false (numestele __________________ ) ale stramosilor mei, parintilor mei si ale mele si de mania si resentimentul impotriva Ta, Tata, pentru ca ai lasat sa se petreaca acest lucru in viata mea.

Iert si eliberez parintii si stramosii mei pentru orice implicare in aceste pacate ______________ (precizeaza-le specific) si pentru blestemele rezultate din acesta. Iti cer Tie sa ma ierti, si primesc iertarea Ta. Ma iert pentru ca am participat in aceste pacate.

Prin autoritatea lui Iisus Hristos SPARG orice legatura cu orice religie care neaga pe Iisus Hristos ca Stapan. El singur este Stapan/ El singur poate ierta pacatele si poate da oamenilor viata vesnica.

Stau in spatiul din linia mea de sange, de la mine pana la generatia/ruda/rudele mele de la care au pornit blestemul. Tata te rog iarta-ne.
Marturisesc si ma lepad de pacatele stramosilor mei si renunt la toate juramintele nedumnezeiesti/ toate dedicarile/ toate juramintele sau ceremoniile nedumnezeiesti care au fost facute. Ma lepad de TOT ceea ce este nedumnezeiesc.
Prin autoritatea lui Iisus Hristos TAI  toata energia pacatelor mentionate constient cat si cele inconstiente care au curs in linia mea generationala si comand tuturor blestemelor care acompaniaza aceste pacate sa se opreasca la Crucea lui Iisus Hristos, si libertatii si eliberarii sa curga in jos din Crucea lui Iisus Hristos in acel pantec de copil asupra vietii mele si asupra vietilor Tuturor generatiilor viitoare care pornesc de la mine.
Iti multumesc Iisus pentru ca-mi binecuvantezi linia mea de sange actuala si viitoare prin obedienta in fata poruncilor Tale. Amin. Iti Multumesc Iisus, Iti Multumesc Tata, Iti Multumesc Duh Sfant.

• Obiecte blestemate sau aducatoare de pacat din Casa ta/ Sau Care Sunt In Posesia Ta
Demonii se pot atasa de obiecte precum sunt mastile Voodoo sau Zulu sau orice altceva care a fost folosit in inchidarea la demoni.
Obiectele care sunt rezultatul pacatului (furt, invidie, lacomie, frica, ura etc) sau obiecte care sunt folosite pentru pacat de asemenea sunt usi deschise pentru ca inimicul sa vina in casa ta.
Bufnite, broaste, dragoni, capre, vulture si uneori lupi (Tribul binecuvantarii lui Benjamin Gen 49:27) sunt demoni biblici (Isa 13:21-22, 34:13-15, Rev 16:13). 
Evident orice reprezinta moarte, pacat, schelet, Illuminati, vrajitorie, Table Ouija si idolatrie (Sfintilor Morti si Fecioara Maria) este necesar sa fie distruse, nu aruncate sau date mai departe. Apuca-te de spart. Poarta ochelari de protectie!
Roaga-te separat pentru fiecare si continua sa te rogi pana cand simti pacea sa mergi mai departe.
Sa mergi prin casa si sa cauti activ te ajuta.

Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi orice film, muzica sau fisier din computer care lasa usa deschisa pacatlui, blestemelor si demonilor in casa si viata mea.

Spatiu pentru raspunsuri:
Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi orice obiect demonic sau blestemat care este in posesia mea.
Spatiu pentru raspunsuri:Tata, in numele lui Iisus, prin Duhul Sfant te rog dezvaluie-mi orice obiect provenit din pacat si care aduce pacatul in viata si familia mea care reprezinta o usa deschisa pentru lucrurile nedumnezeiesti.
Spatiu pentru raspunsuri:Dupa ce ai distrus obiectele revelate, unge usile si ferestrele cu mir. Consacra casa ta si familia ta si cere Tatalui sa trimita Ingerii lui Sfinti sa pazeasca casa ta, familia ta si proprietatile tale si pentru protectie atunci cand dormi (asta poate sa creasca si activitatea sfanta in somn de asemenea)

Blesteme Biblice (Citeste lista de mai jos si daca simti vinovatia, marturiseste, leapada-te si schimba-te, in numele lui Iisus Hristos)
1.       Idolatrie (inchinarea la dumnezei falsi, masonerie, Maica Maria, etc.)
                 Deut 27:15; Iesirea. 20:5
2.       A-ti dezonora parintii -- Deut 27:16
3.       Furtul de la vecinii tai -- Deut 27:17
4.       Cruzitate fata de o persoana handicapata -- Deut 27:18
5.       Opresiunea fate de cei fara de aparare -- Deut 27:19
6.      Adulter, pierderea virginitatii in mod nedumnezeiesc -- Deut 22:13-29
7.       Incest cu sora/fratele, soacra/socru sau cu sotia tatalui/sotul mamei – Deut 27:29,22,23
8.       Relatii sexual cu un animal -- Deut 27:21
9.       Adulter -- Deut 22:22-27; Job 24:15-18; Num 5:27; Lev 20:10
10.    Relatii Homosexuale -- Lev 20: 13; Gen19:13,24,25
11.    Act sexual in timpul menstruatiei -- Lev 20:18
12.    Casatoria cu o femeie si cu mama ei -- Lev 20:14
13.    Viol -- Deut 22:25
14.    Copii din afara casatoriei -- Deut 23:2
15.    Obiecte blestemate in posesia ta (idoli, amulete, talismane, obiecte oculte, sau obiecte provenite de la religiile false (Egiptene, Ochiul lui Horus, ankh) – Deut 7:25; Josh 6:18
16.    Orice practica oculta (divinizare, vrajitorie, semen, vrajitorii, consultanta cu un medium, comunicarea cu mortii) -- Deut 18:9-13; Lev 20:6,27
17.    Crima -- Deut 27:24 Crima prin mercenariat/cineva te-a angajat (Inclusiv cei care sunt platiti sa faca avorturi) Deut 27:25
18.    Parasirea Tatalui -- Deut 28:20
19.    Neservirea Tatalui cu bucurie in vremuri de prosperitate – Deut 28:45-47
20.    Presupunerea gandind ca poti sa treci deasupra Cuvantului lui Dumnezeu si construirea propriei tale cai -- Deut 29:19
21.   Copii care lovesc sau blesteama parintii lor – Ex 21:15, 17; Prov 30:17
22.    Blestemarea sau abuzul semintei lui Abraham – Gen 12:3; Num 24:9
23.    Refuzul de a nu ajuta in a sta in dreptate alaturi de Iisus in ajutarea celorlalti -- Judg 5:23; Jer 48:10
24.    Esecul in a da Gloria lui Dumnezeu -- Mal 2:2
25.    Furarea de la Dumnezeu a zeciuielii si daruri catre Dumnezeu – Mal 3:9; Hag 1:6-9
26.    Facrea lucrarii lui Dumnezeu in mod deceptiv -- Jer 48:10
27.   Trafic Uman – Ex 21:16
28.    Luarea din sau adaugarea la Cuvantul Tatalui -- Rev. 22:18-19
29.    Invatarea rebeliunii impotriva lui Dumnezeu -- Jer. 28:16,17
30.    Refuzarea de a avertiza pe cei care pacatuiesc -- Ezek 3:18-21
31.    Nepastrarea Sabatului -- Exod 31:14; Num 15:32-36
32.    Perversiunea Evangheliei lui Hristos 1:8,9
33.    Blestemarea conducatorilor -- I Kgs. 2:8-9; Exod. 22:28
34.    Refuzul de ai ierta pe altii dupa ce ai cerut lui Dumnezeu sa te ierte pe tine -- Matei. 18:34,35
35.    Avortul/Sacrificul Copiilor – Deut 18:10; Lev 18:21; Ex 21:22-23
       36.    Neobedienta in fata oricarei dintre poruncile lui Dumnezeu – Deut 11:28; 27:26
       37. Cei care sunt concentrate pe cuvinte -- Rom 8:6-7
       38.   Horoscop / Astrologie – Deut 17:2-7; Jer 10:2


·        Izgonirea Demonilor

Scopul este sa elimini energia pacatului conectate cu demonii care s-au atasat intr-un fel anume de zonele ranite ale personalitatii si corpului tau. Porneste prin a dezmembra casa spiritelor necurate prin parcurgerea rugaciunilor anterioare de vindecare.

De indata ce casa este dezmembrata, spiritele necurate ies afara foarte usor.

Ocupa-te de cate un spirit necurat pe rand, sau un grup de astfel de spirite pe rand (un grup de spirite include spirite precum indoiala, frica si lipsa de incredere).

Daca spiritul necurat nu ieste afara cand ii comanzi, sau se intoarce dupa ce a plecat, intoarce-te la rugaciunile anterioare pentru a-l desface complet din tine, si sa sigilezi orice usa care ii permite sa se intoarca.

Intrebari pentru descoperirea nevoii de a izgonii spirite necurate:

• Iisus, ce presiuni compulsive se gasesc in interiorul meu?
• Iisus, ce pacate nu pot depasi?
• Iisus, ce blocaje imi apar continuu si continuu?

“Iisus, ce alte spirite necurate mai asista (s-au adunat) spiritul necurat al _________________ (exemplu problema specificata ca problema/durere a inimii), cu care ma chinui?” Numeste spiritual necurat in functie de emotia sau pacatul la care contribuie.


Spatiu pentru Raspunsuri:Pentru a te pregati pentru eliberare, caieste-te de si renunta la orice convingere si juramant intern nedumnezeiesc, si afirma-ti dedicarea ta in convingerea Dumnezeiasca opusa si noile tale scopuri pe care le-ai stabilit in Duhul Sfant, daca nu ai facut deja asta.

Acest lucru te separa de minciunile in care spiritul necurat este ancorat. Spune-i spiritului necurat ca nu-i vei mai da de acum in colo un loc in tine si comanda-i sa iasa in numele Stapanului Iisus Hristos.

Daca spiritul raului rezista si nu iese afara, intreaba, “De ce este acest spirit al raului atasat?” Concentreaza-te pe flux si primeste raspunsul de la Duhul Sfant.

Apoi, folosind abordarea de rugaciune potrivita, elimina ancora acestui demon pentru a fi gata sa fie dat afara. Dupa ce a fost izgonit, umple-ti inima cu dumnezeiasca convingere (Mat. 12:43-45).


Izgonirea spiritelor necurate

1.      Asigura-te ca, asezamantul/casa spiritului necurat este dezmembrata complet si ca ancorele lui sunt scoase complet rugandu-te prin rugaciunile anterioare. Daca spiritul nu a fost izgonit – inseamna ca ceva a lipsit. Intreaba pe Tatal ce a lipsit si onoreaza ceea ce vine inapoi in raspuns.

2.      In numele Stapanului Iisus Hristos, renunt si sparg toate intelegerile cu spiritul necurat  al __________________________ si spiritele necurate associate lui __________________________ ______________

3.      Iau autoritate asupra spiritelor necurate ale __________________ va revoc lucrarea din mine si va comand sa reparati tot ce ati stricat in mine la toate nivelele si sa iesiti din mine acum, in numele Stapanului Iisus Hristos. Amin.

De facut ca tema de acasa: “Iisus, in ce fel atac pacatul _____________________________, in puterea mea (spunand Tata, ajuta-MA sa depasesc ________________________)” in loc de a ma baza pe puterea Duhului Sfant (Chem in fata Duhul Sfant din interiorul meu sa depaseasca _______________________)?”


 

Rugaciune Pentru Primirea CONSTIENTA a Lui Iisus In Inima Ta


“Tata, stiu ca am pacatuit, si imi pare rau Tata, pentru toate pacatele mele. Tata, cred ca l-ai trimis pe Iisus sa moara pe cruce pentru mine.

Imi recunosc nevoia mea. Recunosc sunt un pacatos(oasa) - (nu stiu care sunt/ nu am gandit/trait/facut cele mai sfinte lucruri/iubirea cea mai inalta) si ca am nevoie de ajutor.

Am nevoie de un salvator.

Marturisesc, ma smeresc si ma lepad de pacatele mele si stiu ca nu pot depasi pacatul de unul singur(a) si iti cer din toata inima sa ma ajuti.

Iisus, cred ca ai murit pe cruce pentru mine si ca te-ai ridicat din mormant si ca stai de-a dreapta Tatalui si ca Tu esti Mesia, Adevaratul Dumnezeu Viu, Salvatorul Nostru.

Cred Iisus din toata inima, ca Esti cine ai spus ca Esti. Cred Ca Esti Fiul Tatalui, Salvatorul Nostru. Si Te invit din toata inima mea, cu toata smerenia, bucuria, fericirea si iubirea de care sunt capabil(a) acum, sa fii Stapanul si Salvatorul Meu, sa vii in inima mea acum.

Iisus, Te Iubesc si deschid usa inimii mele acum, Te primesc sa vii in mine acum, si sa fii Stapan al inimii si sufletului meu de acum si pentru totdeauna. Te rog iarta-ma de toate pacatele mele si te rog purifica-ma complet prin Sangele Tau Pretios.

Te rog Iisus, Te rog Tata, Te rog Duh Sfant vino in inima mea si arata-mi caile Tale.

Invata-ma cum sa fiu ca Tine. Invata-ma Adevarul. Arata-mi Tata cum sa traiesc aceasta viata pentru Tine/prin Tine.

Si acum declar ca Tu esti Stapanul Vietii/Inimii si Sufletului Meu si ca am luat decizia sa traiesc pentru Tine/cu Tine/In Tine/prin Tine Iisus si sa traiesti In Mine/cu Mine/Prin Mine Iisus, toata viata mea.

Multumesc Iisus, Multumesc Duh Sfant, Multumesc Tata pentru ca ai venit in inima mea. Multumesc din toata inima mea. Amin.

Frumos. Te Iubesc!

Ai “vazut” cum se simte?

Ai vazut cat de simplu?

De acum in colo Iisus, Duhul Sfant, Tata te va ghida in toata viata ta. Te va invata IntelepciuneA, IubireA si vei primi PaceA Sa.

Viata Ta se va schimba complet in cel mai mare bine.

Este vorba de RelatiA Ta cu Tatal, Iisus si Duhul Sfant. Nu este vorba de religie.

Este vorba despre RelatiA Ta cu Ce Este Cel Mai Inalt.


3 comentarii:

 1. Numele meu este Malina, din Marea Britanie. Doresc să împărtășesc mărturia mea cu publicul larg cu privire la ceea ce acest templu numit (îngerii de soluție) au făcut pentru mine, acest templu au doar adus înapoi fosta mea pierdut iubit la mine cu munca lor mare vraja, mă întâlneam acest om numit Steven am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și ne iubea, dar atunci când am fost în imposibilitatea de a-i dea un copil de sex masculin este de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu mai poate continua apoi am fost acum cauta modalitati de a-l înapoi și De asemenea, ramane insarcinata, până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest templu și mi-a dat de e-mail de contact, atunci nu va crede acest lucru atunci când le-am contactat pe problemele mele au pregătit elemente și vraja pentru mine și să aducă pierdut soțul meu înapoi, și după o lună am ratat flux meu lunar și du-te pentru un test, iar rezultatul a declarat că am fost insarcinata, am fericit astăzi sunt o mama a unui set de gemeni un băiat și o fată, îi mulțumesc încă o dată templul pentru ceea ce au făcut pentru mine, dacă ești acolo trece prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos:

  (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
  (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
  (3) pe care doriți să fie promovat în biroul tău.
  (4) În cazul în care doriți un copil.
  (5) pe bază de plante de îngrijire
  (6) pe care doriți să fie bogat.
  (7) pe care doriți să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) Să poporul asculta cuvintele tale și de a face dorința ta
  (10) Case rezolva E.T.C

  Contactați-le pe e-mail lor templu pe theangelsofsolution@gmail.com și să obțină toate problemele rezolvate
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: greatmutaba@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună tuturor!!! Numele meu este Nico, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o pe mine, care mi-a lăsat timp de șapte ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani pentru ca il iubesc (Donald) atat de mult incat ma gandesc la el in fiecare zi a vietii mele si am facut tot posibilul sa-l retur, dar inca nu a putut pana nu am dat peste o marturie un corp a dat online cum și-a luat iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice problemă de viață, aceasta este ocazia pentru ai avea pe iubitul tău înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru apeluri directe și chat viber: +27638836445

  RăspundețiȘtergere